Ripensia Timișoara a trecut cu 2-1 de CSC 1599 Șelimbăr, într-un joc de verificare disputat astăzi, 20 iulie, la Simeria.

Roș-galbenii au început cu: Dobre-Zamfirescu, Țieranu, Lalic, Fridrich-Călin, Stoi, Ene - Mihart, Gavra, Mitrov, dar la scurt timp de la start, Mitrov a acuzat probleme musculare și a fost înlocuit de Vidrăsan.

Sibienii au deschis scorul în minutul 32, prin Ciocâlteu. Ripensiștii au egalat în minutul 60, când Vermeșan a înscris după ce a scăpat singur cu portarul advers. Golul victoriei a venit în minutul 85, când Ene a transformat o lovitură liberă de la 16 metri.

În partea a doua, au mai intrat Toroc-Butnărașu, Chera, Stoica, A. Macrițchii, Szimionas și Vermeșan.

Antrenorul Iulian Muntean a declarat, după joc: ”A fost un meci echiibrat, pe un fond de oboseală existent la ambele formații. Un scor de egalitate ar fi fost mai echitabil. Am reușit să corectăm erorile comise în disputa cu Corvinul, cu o singură excepție. Este vorba de faza golului primit, atunci când am comis o greșeală într-un moment de presing ofensiv. A fost singura eroare, în rest suntem mulțumiți. Ne bucură că din nou am încheiat meciul cu juniori născuți între 2004 și 2006, mă bucur că a marcat Vermeșan, cel care a mai avut o șansă mare pe final.”

Despre programul din sezonul regulat, Muntean a spus: ”Este un program infernal, vom întâlni acasă aproape toate echipele care sunt candidate la promovare sau cel puțin la calificarea în play-off. De asemenea, avem mai multe meciuri în deplasare decât acasă, dar există la acest capitol și un fapt pozitiv. Să nu uităm că anul trecut ne-am descurcat mai bine în disputele din deplasare, deci poate și anul acesta vom fi inspirați în meciurile externe”.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal