Astăzi, 27 iulie, ripensiștii au susținut primul test de la revenirea din cantonamentul recent de la Hațeg. Într-un duel jucat în arena „Dan Păltinișanu”, elevii lui Iulian Muntean au trecut cu 4-2 de CSC Dumbrăvița, formație promovată în această vară.

A fost 3-0 deja în minutul 10! Ene a deschis scorul în minutul 2, după ce a scăpat singur cu portarul, iar în minutul 5 Gavra a majorat avantajul după o acțiune asemănătoare. În minutul 10, Mitrov a finalizat o acțiune personală pentru 3-0. Dar, dumbrăvițenii au echilibrat repede disputa. În minutul 12, Olaru a înscris cu un șut de la 14 metri, pentru ca la pauză să se intre cu un avantaj minim după ce Simon a înscris frumos de la 15 metri (minutul 43).

Scorul final a fost stabilit de Vermeșan, tânărul atacant marcând din 15 metri în minutul 85, după o pasă a lui Mogoș.

Ripensia a evoluat în alcătuirea: Dobre (min. 60, Toroc) - Zamfirescu, Țieranu (min. 64, Rogac), Lalic (min. 81, Butnărașu), Fridrich (min. 64, A. Macrițchii) - Stoi, Călin (min. 64, Vidrăsan) - Mihart (min. 46, Mogoș), Ene (min. 77, Stoica), Mitrov (min. 46, Chera) - Gavra (min. 70, Vermeșan).

Următorul meci de verificare, ultimul dinaintea reluării campionatului va fi pe 30 iulie, de la ora 10:30, în deplasare la terța divizionară Pobeda Dudeștii Vechi.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal