În ultimul meci de verificare dinaintea reluării campionatului, Ripensia Timișoara a învins cu 3-1 în deplasare, la terța divizionară Pobeda Star Bîsnov.

Scorul a fost deschis în minutul 31 de Gavra, acesta înscriind de la 22 de metri, cu un șut trimis puternic sub transversală. În minutul 41, Lungu a egalat, cu un șut pe colțul scurt, din zona dreaptă a careului mare. Ripi a revenit în avantaj în minutul 76. Stoi a marcat din centrul careului mare, după ce a recuperat o minge la 14 metri și a combinat cu Mihart. Scorul final de 3-1 a fost stabilit de juniorul Agapie, acesta punctând cu un șut puternic din 13 metri.

Ripensia: Toroc (46, Dobre/ 83, Toroc) - Morariu (68, Zamfirescu), Lalić (46, A. Macrițchii) / 82 Stoica), Țieranu (68, Rogac), Fridrich (46, Călin) - Ene (46, Mihart), Stoi (77, Gladun), Vidrăsan - Piftor, (46, Mitrov), Gavra (56, Agapie), Mogoș (68, Chera)

Pobeda: Jianu - Lungu, Solomon, Miculescu, Anghel - Briciu, Budur, Paunchici-Gheju, Vasilcin, Vincu. Au mai intrat: D. Bălace, Rus, Giuruțan,  Vegh.

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal