Ieri a fost o zi plină de activitate! ❤️💛 Am tuns și trasat terenul, am umflat mingile și am făcut curățenie în vestiarele copiilor, pentru ca aceștia să se simtă bine!

La Academia Ripensia, copiii se bucură de fiecare moment pe teren, dansând cu mingea și perfecționându-și driblingurile. Antrenamentele sunt intense, fiecare pas și șut fiind importante în lupta pentru performanță. Copiii muncesc din greu pentru a-și îmbunătăți jocul, sub îndrumarea antrenorilor dedicați. Aceștia îi ajută să-și dezvolte abilitățile și să atingă performanțe remarcabile.

Chiar dacă mai sunt ratări și pase greșite, acestea fac parte din procesul de învățare. Pe măsură ce se apropie turneul internațional, entuziasmul și bucuria copiilor cresc, aceștia simțindu-se pregătiți să își demonstreze talentul. Academia Ripensia este locul unde pasiunea pentru fotbal prinde viață, iar copiii învață că prin efort și dedicare pot atinge excelența. Bucuria lor este molipsitoare, atrăgând privirile tuturor.

Vă reamintim că dorim să atragem cât mai mulți tineri noi la joc și la club. Indiferent de vârstă, sunteți așteptați pentru selecții între orele 18.00-20.00 toată această săptămână. Pentru detalii, contactați-l pe managerul proiectului, domnul Iulian Prodana, la numărul 0735687888.

Acțiunea se desfășoară în cadrul proiectului sportiv „AFC Ripensia Timișoara - Promovarea copiilor și performanța pentru sportul timișean”, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul „Promovarea sportului de performanță”.

Hai Ripensia! Susțineți-i pe tinerii noștri campioni! 🔴🟡

#RipensiaTimisoara #JuniorTeam #VujadinBoskov #Pregatire #Performanta

📅 Detalii turneu: 7-9 iunie 📍 Novi Sad, Serbia💪

Împreună suntem mai puternici!

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal