A fost 1-1 (1-0) în derby-ul de sâmbătă, Ripensia – CSM Școlar Reșița. Golurile au fost marcate de Vlădia (26) și Liuba (62p). Ripensia: Gakos – Ad. Popa (c), Hecsko, Vlădia, Toma – Semeniuc, Mânecan, Stoi, Nanu – Mediop, Dumiter. Rezerve: Rădulescu – Briciu, Matiș, Ștreangă, Luca, Apro, Golda. Antrenor: Remus Steop. CSM Școlar: Zimmermann – Săndescu, Banac, Opriș, Liuba, Szijj, Bloju, Breșneni (c), Poiană, Beloescu, S. Keita. Rezerve: Negoescu, Epure, Muselin, Doda, Costescu, Costachi, F. Himcinschi. Antrenor: Leontin Doană.

Atmosferă de mare meci pe Arena Ciarda Roșie. Reșița a venit însoțită de o frumoasă galerie, care s-a postat pe dealul de la peluză, de primarul orașului, Ioan Popa, creatorul mărcii Monte Banato, precum și de legendarul Dorinel Munteanu, cel mai selecționat ”tricolor” din istorie. Se pare că el va deveni director tehnic al clubului reșițean!

A fost un meci bun, însă s-a jucat cu prea multe mingi lungi. Ambele echipe au dorit să nu piardă și le-a ieșit. În cazul în care ar fi învins, oaspeții ar fi rămas lideri și după această rundă. De remarcat că ”Ripi” a prezentat din nou doi titulari născuți în 1999, Semeniuc și Dumiter. La reșița a evoluat Bogdan Szijj, fiul fostului atacant al CSMR-ului din anii ’90, Iosif Szijj.  

ripensia-sport-magazin.ro Foto: sporttim.ro

Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal