Fii parte la perpetuarea legendei Ripensiei! Fii parte la construcția clubului nostru cu un gest care nu implică niciun cost din partea ta! Este o caramidă care poate contribui la construcția clubului nostru, al tuturor celor care credem în aceleași valori!

Codul fiscal permite contribuabililor să direcționeze 2% din impozitul pe venit către orice entitate non-profit din Romania, bani care dacă nu vor fi donați, vor rămâne în bugetul statului.

Dacă ești salariat sau ai o pensie mai mare de 1100 lei, iată mai jos modalitățile prin care poți trimite formularul până la data de 15 martie 2019.

Cum procedezi?

Varianta I - Descarcă și completează formularul 230 (vezi mai jos cum se completează) și îl depui sau să îl trimiți prin poștă la administrația financiară de care aparții. Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea pe care o ai trecută ca domiciliu în Cartea de Identitate). Adresele Administrațiilor Financiare le găsești aici: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

Varianta 2 - Descarcă și completează formularul 230 și împuternicirea (vezi mai jos cum se completează) și îl depunem noi în locul tău dacă le aduci la la unul dintre localurile de mai jos. Mai departe ne ocupăm noi.

  • Hotel Casa de la Rosa (la recepție) - Calea Urseni nr. 16B, Timișoara
  • Restaurant Velvet Music - Bd. Antenei nr. 1A (În spatele Galeriei 1), Timișoara
  • Vineri 15 - Bulevardul Vasile Pârvan 9, Timisșoara

Varianta 3 - trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. să găsim alte soluții.

Cum completez?

La formularul 230 completezi doar paragraful I - Date de identificare a contribuabilului si paragraful II - Date privin categoriile de venit pentru care se solicită 2% din impozitul anual (aici doar bifezi daca ai salariu sau pensie). De asemenea, este necesară semnătura în zona de jos, la rubrica Semnătura contribuabil. Atenție! Datele trebuie scrise citeț și corect pentru a putea fi luate în considerare de către Administrațiile Financiare!

Împuternicirea trebuie completată cu datele tale (Subsemnatul Nume, adresa, date buletin) și semnată. Restul datelor le completăm noi când le depunem la Administrația financiară.

Attachments:
Download this file (imputernicire_declaratia_230_2018.pdf)Împuternicire[ ]53 kB
Almira
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Multidiet
Multidiet
Multidiet
Profal Industry
Signal