Ripensia a învins și în cel de-al doilea meci de verificare din acest final de săptămână. Vineri, la Dudeștii Vechi, echipa noastră a trecut de Pobeda (locul 5 la finalul ediției trecute a Ligii a IV-a Timiș) cu scorul de 3-1. La pauză însă, în avantaj s-au aflat amfitrionii, grație golului reușit de Iani Kalapiș. În repiza secundă, au punctat pentru roș-galbeni Apostol (48), Denis Casian (57) și Bădăuță (72).

Iată și cele două echipe pe care le-au trimis în teren cei doi tehnicieni, Daniel Vasilcin (fostul nostru jucător, actual principal la Pobeda) și Ciprian Urican...

Pobeda Dudeștii Vechi (antrenor Daniel Vasilcin): G. Stoianov – R. Boboiciov, I. Boboiciov, R. Mirciov, Roncov – Rusu, D. Vasilcin, T. Budur, S. Budur – Kalapiș, Novac. Au mai evoluat: Golea și Fibișan.

Ripensia Timişoara (antrenor Ciprian Urican): Oprița –Vlădia, Hecsko, Apro, C. Toma – Anghelina, D. Casian – Amir Hornfech (jucător sosit în probe de la o formație de ligă inferioară din Germania), Cluci, A. Popa – Matiș. Au mai jucat: Păduraru, Dobre – Burdeț, M. Toma, Horcea, Zaluschi, Apostol, Bădăuță şi Monea.

Următorul test va fi marți, 10 iulie, în Ungaria, cu UTA. Echipa noastră va pleca duminică în cantonament, la Bekescsaba.

Radu Suciu: „A fost un meci util, dar e devreme pentru concluzii”

La finalul partidei, directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, a fost cel care a caracterizat duelul cu bulgarii din Banat: „A fost un joc bun, pe un teren foarte bun. S-a putut pasa. Meciul a fost unul frumos, meritul fiind al ambelor echipe. Testul a fost util, iar jucătorii noștri au fost implicați. E însă devreme să tragem concluzii”.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet