Ripensia a pierdut partida test, disputată joi, 12 iulie, la Szeged. Formaţia noastră a cedat în faţa echipei din localitate, Szeol, grupare care evoluează în eşalonul trei al ţării vecine. Gazdele s-au impus cu 1-0. La pauză scorul a fost egal, 0-0. Unicul gol al partidei a fost înscris pe final de către amfitrioni, în minutul 76, cu un şut de la distanţă, plasat la rădăcina barei.

Băieţii noştri au avut însă o evoluţie bună, maghiarii rueşind să marcheze la singura lor ocazie importantă. Ripensia a avut o bară în prima repriză, prin Cluci, iar în partea secundă, Ungureanu a ratat un penalti. Lovitura de la 11 metri a fost obţinută de Dumiter.

Iată jucătorii utilizaţi de Ciprian Urican în partida disputată împotriva celor de la Szeol Szeged:

Ripensia Timişoara (antrenor Ciprian Urican): Rădulescu – Vlădia, Burdeţ, Hecsko, Apro – Kawagoe, Anghelina – Tineiu, Cluci, Dumiter – Bădăuţă. Au mai evoluat: Dobre, Păduraru – A. Popa, M. Toma, C. Toma, Monea, Zaluschi, Ungureanu, Stoi.

Echipa noastră va continua stagiul de pregătire centralizată de la Bekescsaba până pe data de 16 iulie, când e programată întoarcerea acasă.

Următorul test al Ripensiei va avea loc pe 21 iulie, în deplasare, cu Luceafărul Oradea.

Radu Suciu: „De acum înainte, vom pune accent pe pregătirea tactică”

La finalul confruntării cu Szeol, directorul sportiv al Ripensiei, Radu Suciu, a fost cel care a tras concluziile: „Partida a venit acum după o perioadă destul de grea, cu antrenamente de două ori pe zi. Inclusiv în ziua meciului s-a făcut antrenament. A fost şi o deplasare de 150 de kilometri, la Szeged. Totuşi, în condiţiile acestea, după părerea mea, toţi jucătorii au arătat destul de bine din punct de vedere fizic. A fost primul meci în care s-a intrat pe latura tactică a jocului. Până acum, nu s-a urmărit acest lucru. De acum înainte, se va pune însă accent pe pregătirea tactică. Una peste alta, jocul a fost unul bun. A avut două părţi distincte. În prima repriză a folosit o formulă eterogenă, în cea de-a doua una omogenă. S-a văzut acest lucru, dar, paradoxal, în repriza a doua am luat golul, atunci când s-a jucat mult mai bine. Ne-am dominat adversarul şi am avut câteva ocazii foarte mari. Din punctul meu de vedere, ţinând cont de toate aspectele şi în special de starea de oboseală acuumulată, mi-a părut în regulă echipă, mai ales în repriza a doua. Este primul meci în care ne-am dorit să obţinem şi victoria, dar nu ne-a ieşit. Eu însă nu prea pun preţ pe rezultate în perioada aceasta”.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet