Ripensia a câştigat cel de-al 6-lea test din această vară. La Giramata, echipa noastră a reuşit să se impună în faţa localnicilior de la Milenium cu scorul de 3-1.

Iată distribuţia celor două formaţii în partida ce s-a disputat miercuri, 25 iulie:

Milenium Giarmata (antrenor Răzvan Leucă): Nariţa – A. Rosenblum, Cochinţu, Olteanu, Buga – Stupu, Ferţu – Stănilă, Popan, M. Călin – Beloescu. Au mai evoluat: Ciută – Dorobanţu, Ivan, Gînju, F. Călin, Şandru şi Viorel Mihai.

Ripensia Timişoara (antrenor Ciprian Urican): Rădulescu – Vlădia, Burdeţ, Hecsko, Apro – Stoi, Lemnaru – Tineiu, Cluci, Monea – Bădăuţă. Au mai evoluat: Dobre – A. Popa, M. Toma, C. Toma, Anghelina, Ungureanu, Zaluschi, Dumiter şi Mansour.

Prima repriză a aconfruntării a fost adjudecată de Milenium. După primele 45 de minute, gazdele se aflau în avantaj. În minutul 17, atacantul Beloescu a profitat de o eroare a defensivei noastre şi a marcat în poarta apărată de Rădulescu. În partea secundă, Ripi a pus stăpânire pe teren. Adrian Popa a restabilit egalitatea în minutul 63, dintr-o lovitură liberă, deviată de zid. Două minute mai târziu, Mansour a marcat primul său gol în tricoul roş-galben. Atacantul senegalez a pătruns din partea stângă în careu şi, de la 12 metri, a şutat plasat, pentru 2-1. Socrul final a fost stabilit în minutul 82 cu un şut de la distanţă. Anghelina a punctat şi el în premieră pentru Ripensia, marcând cu un trasor trimis de la 25 de metri.

Următorul test al Ripensiei va avea loc joi, 26 iulie, de la ora 18.30. În Ciarda Roşie, echipa noastră va primi vizita unei formaţii din Liga a IV-a Timiş, Fortuna Becicherecu Mic.

Ciprian Urican:Toţi jucătorii trebuie să aibă cât mai multe minute

După meciul de la Giarmata, antrenorul principal al Ripensiei, Ciprian Urican a declarat: „Au fost două reprize diferite, pe prima am pierdut-o, iar pe cea de a doua am câştigat-o. Însă, trebuie să ţinem cont şi de garniturile pe care le-am alineat în cele două reprize. Avem mulţi jucători noi şi tineri toţi. E dificilă perioada şi trebuie ca toţi jucătorii să aibă cât mai multe minute jucate. De aceea am şi pus atâtea meciuri săptămâna asta. Trebuie însă să cristalizăm şi primul «11» cu care vom începe campionatul”.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet