Joi, 26 iulie, pe arena din Ciarda Roşie, Ripensia a primit vizita grupării de Liga a IV-a Timiş, Fortuna Becicherecu Mic. A fost al 7-lea test al formaţiei noastre din această perioadă precompetiţională, iar rezultatul a fost unul pe măsura dorinţei inimoşilor fani ripensişti prezenţi în tribune: 5-0!

Evoluţia fotbaliştilor echipaţi în roşu şi galben a fost una apreciată de către banca tehnică. Antrenorii au apareciat la final atât jocul prestat de titulari, cât şi cel prestat de către tinerii intraţi pe gazon în partea secundă a întâlnirii.

Scorul a fost deschis în minutul 34. După o pătrundere pe dreapta a lui Zaluschi şi o „aşezare” în centrul careului, Bădăuţa a şutat cu sete sub transversală, pentru 1-0. De altfel, acesta a fost rezultatul consemnat la pauză.

În partea secundă, în minutul 55, Apro a punctat direct dintr-o lovitură liberă, de la 20 de metri, cu un şut peste zid. Apoi, Dumiter, care în debutul celui de-al doilea mitan ţintese şi transversala, a irosit o lovitură de la 11 metri. Atacantul a fost „ghicit” de către portarul Fortunei, Alin Culda. Totuşi, nouarul Ripensiei a reuşit să marcheze în minutul 72, dintr-o situaţie de unu la unu cu goalkeeperul advers.

4-0 s-a făcut în minutul 81. Kawagoe, cu o execuţie din careu, a înscris în premieră pentru Ripi. Rezultatul final, 5-0, a fost stabilit de acelaşi Dumiter, care a reuşit „dubla” după o pasă a lui Cluci, în minutul 85.

Iată însă şi cele două formaţii ce s-au înfruntat pe arena din Ciarda Roşie:

Ripensia Timişoara (antrenor Ciprian Urican): Păduraru – A. Popa, M. Toma, Burdeţ, C. Toma – Stoi, Anghelina – Ungureanu, Zaluschi, Monea – Bădăuţă. Au mai evoluat: Rădulescu, Dobre – Vlădia, Apro, Bărâcă, Ardelean, Kawagoe, Lemnaru, Tineiu, Cluci şi Dumiter.

Fortuna Becicherecu Mic (antrenor Vasile Luţă): Culda – Hodiş, Oneţ, Miheţ, Szalkai – Vârşag, Zurbagiu – D. Roman, Z. Radu, Negruţ – Cioancă. Au mai evoluat: Ungureanu – A. Ilie, Terec, Croitoru şi Iacob.

Următoarea partidă amicală a Ripensiei, totodată ultimul test din această perioadă precompetiţională, va avea loc sâmbătă, 28 iulie. Echipa noastră va primi pe arena din Ciarda Roşie vizita celor de CSM Reşiţa, o formaţie puternică din Liga a III-a.

Ciprian Urican: „Obiectivul nostru e să ne fixăm stilul de joc”

După meci, antrenorul principal al Ripensiei, Ciprian Urican, a declarat: „Nu contează adversarul, ci maniera de joc. Obiectivul nostru e să ne fixăm stilul, să-l aprofundăm şi să-l expunem în timpul campionatului. În meciul cu Fortuna, elevii mei, inclusiv cei tineri, au respectat indicaţiile. Asta e un lucru îmbucurător, înseamnă că lucrăm bine. În altă ordine de idei, trebuie spus că vom începe ciclul săptămânal, ce se va menţine până la sfârşitul campionatului. Începem să ne concentrăm pe jocul de la Brăila. Începutul întotdeauna e dificil”.

Glissando
Almira
Alvogen Labormed
Lagradia
Mewi
ILA Vorhaben
Casa de la Rosa
Ducodan
Cottontex
Dribling
Auto Vic
DI&SI PANIF
Restart Energy
Restart Energy
Constructim
Hotel Muntele mic
Hotel Poiana Mărului
Unibet
Multidiet
Get's bet